11 mai 2013

TARTA CU CAPSUNI SI PIERSICI


                                                                  Ingrediente:

Tarta este facuta intr-o tigaie mai mare,necesita mai multe oua,dar puteti injumatati compozitia pentru a face una mai mica.

10 oua
10 linguri de zahar
9 linguri rase faina
esenta de rom
vanilie
putina sare
500 g capsuni
2 piersici taiate felii subtiri
zahar vanilat pentru decor


               Taiem 5 capsuni cubulete mici,iar restul in jumatate.
              Separam albusurile de galbenusuri,albusurile le batem spuma cu gaharul,galbenusurile cu putina sare.Incorporam cele doua compozitii adaugam esenta de rom,vanilie,cubuletele de capsuni si la final faina pe rand.
              Punem intr-o tigaie tapetata cu margarina si putina faina sau cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit 5 min dupa care adaugam celelalte capsuni taiate in doua si feliile de piersici si dam din nou la cuptor 30 min,pana la proba cu scobitoarea.
                Decoram cu zahar vanilat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu