2 februarie 2014

ARIPIOARE PICANTE


                                                                       Ingrediente:

500 g aripi
3 oua
5 catei usturoi
8 cartofi mai mici
sare,piper
1 ardei iute uscat 
faina alba
oregano
1/2 pahar vin alb

                      Curatam si taiem cartofii in patru pe lung ,ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt,condimentam cu sare ,piper si trei catei de usturoi taiati,putina apa,ulei si vinul tot ,acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor.

               Intre timp pregatim aripile,le curatam, spalam si le punem intr-un vas.Dam pe razatoare usturoiul,condimentam cu sare ,piper, oregano si alte condimente dupa bunul plac amestecam si le lasam putin la rece.
               Intr-o farfurie punem faina alba amestecata cu sare,putin piper sau peperonccino si patrunjel daca dorim iar in alta farfurie batem bine ouale.
               Dam aripile prin ou,faina si iar ou si le punem la prajit in baie de ulei.


              




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu