MINI RULOURI CU CIOCOLATĂ
Ingrediente:
50 g drojdie proaspata
100 g unt/margarina
300-400 ml lapte calduț
6-7 linguri de zahar
esenta de rom,vanilie
puțina sare
coaja rasa de lamaie,portocala
faina cat cuprinde
Crema:
100 g unt/margarina la temperatura camerei
200 g ciocolata la borcan
1 lingura zahar
Decor:
zahar vanilat
Intr-un castonel amestecam drojdia cu 2-3 linguri de zahar ,adaugam laptele caldut care a fost amestecat ulterior cu zaharul ramas,untul la temperatura camerei, puntina sare ,aromele si omogenizam totul bine.Incorporam si faina si framantam .
Lasam la crescut 30 minute,iar intre timp pregatim crema. Untul il frecam bine cu zaharul apoi adaugam ciocolata si omogenizam totul.
Formam rulourile si le dam la cuptorul preincalzit la 170 gr pana se rumenesc bine.
Decoram cu zahar vanilat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu