25 octombrie 2013

CROSTATĂ IN TREI GUSTURI



                                                                     Ingrediente:

150 g unt la temperatura camerei
400-500 g faina 00
coasa rasa de lamaie,portocala
esenta de vanilie
putina sare
100 g zahar
1 ou intreg
100 g ciocolata (la borcan)
200 g dulceata capsuni
200 g dulceata visini
zahar vanilat pentru decor

     Gusturile le puneti la alegere.

                               


Punem toata faina pe masa de lucru si formam un rotund in mijloc(ca in vulcan :)),adaugam untul taiat cuburi,oul,saharul,sarea si aromele si luam la framantat pana se formeaza aluatul.Daca este nevoie putem adauga putin lapte sau apa.
                  
                 Formam crostata si o dam 30-35 min la cuptorul preincalzit.Decoram cu zahar vanilat.


FURSECURI CU PATRU AROME





                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu