30.3.23

Paste cu ciuperci și somon afumat


 

Ingrediente:
300 g paste
100 g somon afumat
2 bucăți ceapă verde
200 g smântână 
5 roșii Cherry 
5 ciuperci
2 căței de usturoi 
100 ml apa (1/2pahar)
sare
piper
patrunjel
ulei
 
         Puneți spaghetele îl apa la fiert.
         Într-o tigaie/wok puneți usturoiul, ciupercile și ceapa tăiate mărunt în prealabil la prajit. Adăugați smântâna și apa si omogenizați bine . După 3 minute completați cu somonul tăiat felii subțiri, roșiile  și condimentați cu sare și piper și mai lăsați 2 minute pe foc învârtind mereu apoi închideți focul .
          Scurgeți pastele  și le răsturnați peste sos apoi le mutați din nou pe foc un minut ,învârtind bine pasta până se omogenizează.  
         Presărați patrunjel și ceapă verde tocate mărunt și condimentați cu sare și piper dacă mai este nevoie. 
         O rețetă rapidă și foarte gustoasă. 
                                               Poftă bună!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu