21 noiembrie 2013

MINI RULADE CU CIOCOLATĂ SI NUCĂ


                                                                        Ingrediente:

1 kg faina 00
50 g drojdie proaspata
500-600 ml lapte
5 linguri de zahar
putina sare
coasa rasa de lamaie,portocala
ulei

Cremă:
ciocolata
nuca de cocos

Sirop:
500 ml apa
4 linguri de zahar
esenta de rom

Decor:
nuca macinata
miere
                            

          Amestecam toate ingredientele si formam aluatul.Lasam la crescut 30 minute.
          Intre timp punem ciocolata (eu folosesc cea la borcan)intr un vas cu apa sa fie mai lichida ca sa putem unge foile cand le vom pregati.
         Intindem cate o foaie,dam cu ciocolata,presaram nuca de cocos si le formam ca pe rulada apoi taiem cate o bucata i le dam deoparte.
         Intr o tava punem hartie de copt si asezam pe rand toate bucatile.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bine.
          

Pregatim siropul din apa ,zahar si rom,punem fiecare bucata cate 2 sec,le ungem cu miere si le dam prin nuca macinata.




                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu