11 iunie 2019

BORȘ CU PERIȘOARE

BORȘ CU PERIȘOARE



                     
                                                                           Ingrediente:

200 g carne tocata
1 lingura de orez
1 ceapa
1 morcov
1/2 ardei rosu
1 cartof 
patrunjel
marar
leustean
fidea subtire
bors poaspat/plic
2 rosii
1 lingura de bulion
sare
piper 


                           Curatam si taiem legumele dupa preferinte si le punem intr-o oala la fiert.
                           
                          Punem bulionul ,condimentam cu sare si lasam pana legumele s-au inmuiat dupa care adaugam borsul si lasam sa dea cateva clocote .
                          Facem compozitia de perisoare din carne tocata,o lingura de orez,sare ,piper ,putin patrunjel si formam perișoarele apoi le adaugam în borș.
                           Spre final punem o mana de fidea si inchidem focul. Presaram patrunjel verde.

                                                     Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu