25 aprilie 2019

Paste cu spanac si carnati





            Ingrediente:

  • 300 g paste
  • 100 g spanac proaspat/2 cuburi congelate
  • 2-3 bucati de carnati proaspat
  • 200 g smantana
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan
  • sare
  • ulei

                   Punem pastele la fiert in apa cu sare.Spanacul il fierbem pana se inmoaie putin.Intre timp pregatim sosul.
        Scoatem carnea de pe maț,o punem intr-o tigaie cu putin ulei si usturoiul taiat mic.Cu o furculita ne jucam cu ea pana se desface si se prajeste bine.Adaugam spanacul ,condimentam si lasam 2-3 minute pe foc dupa care stingem si dam deoparte.Adaugam smantana si omogenizam totul.
                    Scoatem pastele ,le scurgem si le punem in tigaia cu sos apoi le dam la foc potrivit 2-3 minute.Presaram parmezan ,piper..

                                                                    Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu