Ingrediente:
- 300 g paste
- 100 g spanac proaspat/2 cuburi congelate
- 2-3 bucati de carnati proaspat
- 200 g smantana
- 2 catei de usturoi
- parmezan
- sare
- ulei
Punem pastele la fiert in apa cu sare.Spanacul il fierbem pana se inmoaie putin.Intre timp pregatim sosul.
Scoatem carnea de pe maț,o punem intr-o tigaie cu putin ulei si usturoiul taiat mic.Cu o furculita ne jucam cu ea pana se desface si se prajeste bine.Adaugam spanacul ,condimentam si lasam 2-3 minute pe foc dupa care stingem si dam deoparte.Adaugam smantana si omogenizam totul.
Scoatem pastele ,le scurgem si le punem in tigaia cu sos apoi le dam la foc potrivit 2-3 minute.Presaram parmezan ,piper..
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu