Ingrediente:
- 1 kg de scoici proaspete
- 300 g spaghete
- ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- 1 rosie taiate cuburi,sau 6 rosii cherry
- patrujel
- sare,piper
- ulei de masline
- 1/2 pahar vin alb
- 1/pahar apa de la paste
Spalam si curatam scoicile si le punem intr-un castron cu apa.Spaghetele le punem la fiert in apa cu sare.
Taiem ceapa si usturoiul si le punem la prajit in 2 linguri de ulei apoi adaugam vinul si lasam pana se evapora.Ulterior adaugam rosiile ,scoicile ,apa si condimentam dupa gust.
Lasam tigaia acoperita timp de 10-15 minute invartind din cand in cand.
Scurgem pastele si le adaugam in tigaie ,condimentam dupa gust si presaram patrunjel verde.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu