25 aprilie 2019

Spaghete cu scoici



Ingrediente:

  • 1 kg de scoici proaspete
  • 300 g spaghete
  • ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie taiate cuburi,sau 6 rosii cherry
  • patrujel
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1/pahar apa de la paste
                     Spalam si curatam scoicile si le punem intr-un castron cu apa.Spaghetele le punem la fiert in apa cu sare.
                     Taiem ceapa si usturoiul si le punem la prajit in 2 linguri de ulei apoi adaugam vinul si lasam pana se evapora.Ulterior adaugam rosiile ,scoicile ,apa si condimentam dupa gust.
                     Lasam tigaia acoperita timp de 10-15 minute invartind din cand in cand.
                     Scurgem pastele si le adaugam in tigaie ,condimentam dupa gust si presaram patrunjel verde.
                                                                 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu