Ingrediente:
- 500 g spaghete
- 300 g creveti
- 200 g smantana
- 1/2 pahar vin alb
- 1 ceapa verde
- 1 rosie taiata cuburi
- sare,piper
- patrujel
- 2 catei de usturoi
- ulei de masline
- o lingurita faina
Punem spaghetele in apa la fiert cu putina sare.Separat taiem ceapa si usturoiul si le punem in tigaie la prajit cu 2 linguri de ulei de masline,adaugam vinul si lasam pana se evapora dupa care completam cu crevetii,cuburile de rosii ,condimentam cu sare,piper si lasam 2-3 minute .
Smantana o amestecam cu faina si putina zeama de la paste si turnam peste creveti.
Lasam cateva minunte si condimentam daca mai este nevoie.Presaram patrunjel .
Scurgem spaghetele de apa,le unim cu sosul de creveti si le punem pe foc 2-3 minune invartind mereu.
Adaugam patrunjel si......
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu