25 aprilie 2019

Paste cu ton





         
Ingrediente:
300 g paste
2 cepe
2 catei de usturoi
160 g ton (2 cutii) 
1 lingurita zahar
1 cutie rosii cuburi in sos/bulion
1/2 pahar apa
sare,piper
patrunjel
busuioc
parmezan

                      Punem apa la fiert intr-o oala si pregatim pastele. Separat intr-o tigaie punem ceapa si usturoiul taiate in prealabil la prajit.Adaugam rosiile in sos,tonul ,apa, ,condimentam cu sare,piper, o linguriță de zahăr sau un cub, busuioc si lasam la foc mic pana scade.
                   Luam pastele fierte ,le scurgem si le adaugam in tigaia cu sos .Ulterior le mutam la foc mic pentru 2-3 minute amestecand mereu.
          Presaram patrunjel si parmezan dupa preferinte.
                    
                                          Pofta buna!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu