Ingrediente
3 bucăți de somon
500 g cartofi
1 cățel de usturoi
2 linguri de ulei
8 roșii cherry
Sare
Piper
Oregano
zeama de la o 1/2 lămâie
pătrunjel verde
Pentru început pregătiți un sos din usturoi ras pe razatoare, zeama de lămâie, 2 linguri de ulei, sare și piper și ungeți feliile de somon apoi le prăjiți în tigaie.
Cartofii ii curățați, spălați, tăiați în două și îi puneți la prajit in altă tigaie,eu personal adaug și un cățel de usturoi dar este opțional 😃și puțin praf de ardei dulce.
Roșii le spălați,le tăiați în două ,le condimentați cu oregano, sare și piper și le puneți într-o tigaie la prajit 2-3 minute.
Ornați în farfurie cum va doriți și condimentați cu sare ,piper și pătrunjel verde. Puteți adauga și două felii de lămâie, pentru mine a fost suficientă zeama de la 1/2 de lămâie.
Se poate manca cu mămăliguță și sos de usturoi, cel puțin la mine usturoi cât mai mult🤣 sau puteți face legume la tigaie 😉.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu