30 decembrie 2022

Supă chinezească cu ciuperci

 



Ingrediente 

100 g tăiței de orez

2 linguri sos de soia

4 ciuperci champignon tăiate fâșii subțiri 

1 morcov mic tăiat fâșii subțiri 

1,5 l apa 

2 cuburi concentrate  legume/ gaina /vita

Delikat/sare după gust

1 bucata Pak Choi (varză chinezească)

Piper după gust

Fulgi de chilli (opțional)

1 cățel de usturoi (opțional)

1 linguriță rasă ghimbir rasă fin /praf de ghimbir ( opțional)

        Într-o oală puneți apa cu cuburile concentrate la fiert timp de 5 minune apoi adăugați ciupercile curățate și tăiate fâșii subțiri în prealabil și morcovul. 

         Lăsați la fiert încă 5 minute apoi adăugați sosul de soia, usturoiul ras, ghimbirul ( opțional)  și condimentați cu delikat/sare și piper după gust, apoi adăugați tăițeii de orez și mai lăsați  3 minute și închideți focul.

         Decorați cu varză chinezească, Pak Choi  și fulgi de chilli(opțional). 

                       Poftă bună! 







          

         

             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu