Ingrediente
100 g tăiței de orez
2 linguri sos de soia
4 ciuperci champignon tăiate fâșii subțiri
1 morcov mic tăiat fâșii subțiri
1,5 l apa
2 cuburi concentrate legume/ gaina /vita
Delikat/sare după gust
1 bucata Pak Choi (varză chinezească)
Piper după gust
Fulgi de chilli (opțional)
1 cățel de usturoi (opțional)
1 linguriță rasă ghimbir rasă fin /praf de ghimbir ( opțional)
Într-o oală puneți apa cu cuburile concentrate la fiert timp de 5 minune apoi adăugați ciupercile curățate și tăiate fâșii subțiri în prealabil și morcovul.
Lăsați la fiert încă 5 minute apoi adăugați sosul de soia, usturoiul ras, ghimbirul ( opțional) și condimentați cu delikat/sare și piper după gust, apoi adăugați tăițeii de orez și mai lăsați 3 minute și închideți focul.
Decorați cu varză chinezească, Pak Choi și fulgi de chilli(opțional).
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu