28 decembrie 2022

Salată cu iaurt grecesc

 


Ingrediente 

2 bucăți foietaj 

300 g iaurt grecesc

10 roșii cherry 

2 castraveți 

1 morcov

5 bucăți de ridichie roșie 

 15 măsline negre

1 cutie de porumb dulce

salata verde

pătrunjel 

1 cutie ton (opțional)

2 fire ceapă verde

1/2 ardei roșu 

1/2 ardei galben

Sare

1 cățel de usturoi 

           Pregătiți o formă rotundă ,eu folosesc formele pentru biscuiți și tăiați cercuri  ,puteți  folosi și un pahar dacă nu aveți sau tăiați cu cuțitul forma pe care o doriți și așezați-le într-o tavă cu hârtie de copt pregătită în prealabil. 

          Dați la cuptorul preîncălzit la 180°până se rumenesc ,10-15 minute apoi le lăsați la răcit și le tăiați în două. 

          Între timp curățați, spălați și tăiați cuburi mici toate legumele și pe puneți într-un bol. Separat în alt bol amestecați iaurtul cu usturoiul dat pe răzătoare.  Încorporați salata cu iaurtul apoi amestecați și condimentați cu sare.

          Umpleți formele din foietaj cu salata și bagați la frigider 30 minute.

                                 Poftă bună! 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu