Ingrediente
2 bucăți foietaj
300 g iaurt grecesc
10 roșii cherry
2 castraveți
1 morcov
5 bucăți de ridichie roșie
15 măsline negre
1 cutie de porumb dulce
salata verde
pătrunjel
1 cutie ton (opțional)
2 fire ceapă verde
1/2 ardei roșu
1/2 ardei galben
Sare
1 cățel de usturoi
Pregătiți o formă rotundă ,eu folosesc formele pentru biscuiți și tăiați cercuri ,puteți folosi și un pahar dacă nu aveți sau tăiați cu cuțitul forma pe care o doriți și așezați-le într-o tavă cu hârtie de copt pregătită în prealabil.
Dați la cuptorul preîncălzit la 180°până se rumenesc ,10-15 minute apoi le lăsați la răcit și le tăiați în două.
Între timp curățați, spălați și tăiați cuburi mici toate legumele și pe puneți într-un bol. Separat în alt bol amestecați iaurtul cu usturoiul dat pe răzătoare. Încorporați salata cu iaurtul apoi amestecați și condimentați cu sare.
Umpleți formele din foietaj cu salata și bagați la frigider 30 minute.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu