Ingrediente
1 rață curățată și spălată
Legume congelate (morcovi, broccoli, fasole verde, conopidă, gulie)
1 pahar de vin
5 căței de usturoi
Sare/delikat, piper
1 pungă pentru cuptor (punguța magică😄)
Varză pak choi (opțional)
Pregătiți un sos din 3 căței de usturoi dați pe răzătoare, sare/delikat, piper și puțin ulei și masați rața bine apoi o băgați-o într-o pungă pentru cuptor ,turnați vinul peste ea și o sigilați.
Așezați o foaie de copt într-o tavă și o dați la cuptor pentru ~2 ore la 160°- 170°.
Legumele le scurgeți bine după ce s-au dezghețat în prealabil în apă rece și le puneți la prăjit, într-o tigaie cu puțin ulei și 2 căței de usturoi mărunțiți, la foc iute, timp de 10 minute.
Stingeți focul și adăugați varza pak choi deasupra.
Condimentați cu sare și piper.
Așezați rața împreună cu legumele într-un platou mai adânc și presărați puțin piper.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu