11 iunie 2013

TARTA CU CIRESE


                                                                    Ingrediente:

8 oua
8 linguri zahar
8 linguri faina
esenta de rom,vanilie
2 linguri nesquik sau  1 de cacao
putina sare
200 g cirese fara samburi
zahar vanilat

                  Separam albusurile de galbenusuri,albusurile le batem spuma cu zaharul iar galbenusurile cu un varf de sare.Incorporam compozitiile adaugam esenta de vanilie,rom iar la final faina pe rand.


                  Intr-un bol punem 5-6 linguri din compozitie care o amestecam ulterior cu nesquik sau cacaua si omogenizam bine.
                  Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam o jumatate din compozitia deschisa ,apoi cea cu nesquik si facem niste modele cu o furculita.Dam la cuptorul preincalzit 3 minute dupa care adaugam ciresele si cea mai ramas din compozitia simpla,apoi lasam inca 25 minute ,pana la proba cu scobitoarea.
                  Decoram cu zahar vanilat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu