23 noiembrie 2022

Paste cu ciuperci și kaizer/pancetta


Ingrediente 

300g paste
400 g kaizer/pancetta 
3 căței de usturoi 
100g mazăre 
3 ciuperci
ceapă verde
Sare/delikat 
Piper
Chilli (opțional)
Ulei
Parmigiano 
  
            Într-o oală puneți apa la fiert și fierbeți pastele.
            Între timp, curățați și tăiați usturoiul bucăți mici, kaizerul îl tăiați fâșii, eu cumpăr mereu 2 cutii deja tăiați, ciupercile la fel curățate,  tăiate fâșii subțiri.
           Pregătiti o tigaie cu puțin ulei și puneti usturoiul împreună cu kaizerul la prajit, după 3-4 minute adăugati ciupercile și mazărea și lăsati pe foc până se prajesc bine.
            Condimentați cu sare,piper,chilli dacă mai este nevoie. Scurgeti pastele și le turnati peste sos și le dați din nou pe foc învârtind mereu , condimentați dacă mai este nevoie.
             Presărați parmigiano, putina ceapă verde,pătrunjel dacă aveți prin casă. 
                                      Poftă bună! 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu