23 noiembrie 2022

Paste cu sos de roșii

 


Ingrediente:

300g paste 
1 conservă de roșii în sos (400g)
1 linguriță se zahăr 
1/2 linguriță de busuioc
2 căței de usturoi
ulei 
sare ,piper
Busuioc verde sau patrunjel verde
parmigiano 

          Într-o oală puneți apa la fiert și fierbeți pastele "al dente".
          Curățați și tăiați usturoiul bucăți mici și puneți-l într-o tigaie la prăjit apoi adăugați conserva de roșii și lăsați pe foc învârtindu-se mereu. Condiți cu sare,zahăr și piper și lăsați sa fiarbă la foc mic.
          Condimentați sosul de roșii cu busuioc ,sare și piper sau delikat la sfârșit dacă mai este nevoie.
          Scurgeți pastele și amestecați-le cu sosul de roșii. Presărați parmigiano, busuioc verde dacă aveți sau puțin patrunjel verde.
                                         Poftă bună! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu