Ingrediente
250 g tăițeii chinezești
3 foi de salata verde
1/2 ridichie albă
2 morcovi (portocaliu și rosu)
300 g pui dezosat
1/2pahar de vin roșu
Ulei
Black soy sauce (sos de soia)
Hoisin sauce (sos Hoisin)
Oyster sauce (sos de midii)
Sare,piper
chilli(opțional)
Pregătiți sosul pentru carne. Într-un bol puneți câte o lingură din fiecare sos ,vinul,sare,piper,chilli și puiul tăiat fâșii înguste și lăsati 10 minute la macerat.
Taiteii îi fierbeti puțin și îi puneți într-un bol cu apă rece, cu gheață dacă aveți.
Salata și celelalte legume le tăiați cum doriți.
Carnea o puneți cu tot cu sos și puțin ulei la prajit până se rumenește bine. Se face repede pentru ca sunt fâșii subțiri tăiate. Condimentați dacă mai este nevoie.
Ornați pe farfurie cum doriți dumneavoastră.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu