5.1.23

Brushetta


 

Ingrediente 

2 baghete de pâine/ 2 bucăți  franzelă

1 cutie de roșii cuburi în sos / 3 roșii , 2 linguri de bulion și 1/2 pahar de apa

1 linguriță de busuioc

 sare,piper

5 linguri ulei

1 cățel de usturoi mai mare dat pe răzătoare 

1 bucată mozzarella 

1 bucată ceapă verde

Pătrunjel 

Gorgonzola (opțional)

Ciuperci (opțional)

Somon afumat (opțional)

        Tăiați pâinea felii și le așezați într-o tavă pregătită în prealabil cu hârtie de copt. 

        Într-un bol amestecați toate ingredientele  și puneți câte o lingură ,2  de compoziție pe fiecare felie în parte.

        Adăugați ciuperci, gorgonzola, somon afumat ce doriți 

        Dați la cuptorul preîncălzit la 170° timp de 10-15 minute, verificați. 

                              Pofta bună! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu