Ingrediente
250 g paste
200 g pancetta
2 ouă
4 ciuperci Champignon
100 g mazăre (opțional)
2 căței de usturoi
ceapă verde
sare/delikat
piper
chilli (opțional)
Parmezan
Într-o oală puneți apa la fiert. Când ajunge în punctul de fierbere adăugați pastele și le lăsați 8-10 minute.
Între timp pregătiți sosul . Ciupercile curățate le tăiați felii subțiri și le puneți într-o tigaie cu puțin ulei la prajit împreună cu pancetta și usturoiul mărunțit.
Când s-au rumenit bine adăugați ouăle mixate cu o furculiță într-un bol separat în prealabil și începeți să vă jucați 😅 cu lingura de lemn până mărunțiți tot oul (scrob îl numim noi în Moldova). Adăugați mazarea(opțional) și condimentați cu sare/delikat, piper și închideți focul .
Scurgeți pastele și amestecați-le cu sosul pregătit. Presărați piper, ceapă verde, chilli, ulei cu chilli ( eu personal mănânc foarte picant🤣 și îl folosesc bineînțeles doar în farfuria mea😄 ) și parmezan.
O rețetă rapidă și ușoară pregătită în 10 minute .
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu