Ingrediente
1 pachet de pișcoturi
3 cutii mascarpone
Esența de vanilie, cafea, rom
2 plicuri zahăr vanilat
250 ml cafea/o cană +2 linguri de zahăr
1/2 pahar apa /100ml
5 linguri de zahăr
Cacao pentru decor
Într-un bol mixați crema de mascarpone cu 5 linguri de zahăr și zahărul vanilat, esența de vanilie și 1/2 linguriță esența de rom.
Nu va speriați dacă se înmoaie, continuați la viteză maximă al mixerului, faceți mușchi 💪😄până se îngroașă compoziția, cant întoarceți bolul invers sa nu vă cadă 😃.
Băgați în frigider crema până pregătiți siropul din o cana de cafea, 1/2 pahar de apă, 2 linguri de zahăr, 1/2 lingură de rom si esența de cafea 1/2 lingură.
Înmuiați pișcoturile în sirop de 2 -3 de ori fiecare și le așezați pe un platou apoi adăugați cremă și continuați până terminați toate ingredientele. Eu am folosit jumătate din pișcoturi, am format un tort mai mic.
Decorați cu cacao și băgați în frigider pentru o ora.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu