Ingrediente
200 g orez
300 g creveți
1 morcov
1 ardei roșu, 1 ardei verde
puțin patrunjel
3 fire ceapă verde
3 ciuperci
1 cățel de usturoi
Sare/delikat
Piper
1/2cutie roșii în sos sau 2 linguri de bulion
1/2 lingură de zahăr
Spălați orezul și îl puneți într-o oală cu apa la fiert cu puțină sare sau delikat.
Între timp curățați, spalați și tăiați legumele cum doriți și le puneți la prăjit într-o tigaie cu puțin ulei la foc iute. Odată prăjite dați deoparte și încorporați orezul. Condimentați cu sare /delikat și piper și mutați compoziția într-un bol/platou ce aveți prin casa.
Creveții îi curățați, spălați și îi puneți la prăjit într-o tigaie cu usturoiul mărunțit, apoi adăugați roșiile în sos sau bulionul , o jumătate de pahar cu apă, zahărul și condimentați cu sare și piper. Lăsați pe foc până compoziția scade bine, și mutați-o peste orez.
Decorați cum doriți dumneavoastră.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu