19 octombrie 2022

Carne de porc cu legume la tigaie



Ingrediente 

500 g pulpă de porc
2 căței de usturoi
1/2 pahar de vin roșu 
Sare/delikat 
Piper
Ulei pentru prăjit 
3 morcovi
300 g păstăi verzi

              Tăiați cuburi mici carnea de porc și o puneți într-o tigaie la prăjit cu usturoiul curățat și tăiat mai mic în prealabil. Odată prăjită adăugați 2 pahare de apa,vinul,sarea și piperul și lăsați pe foc până se frăgezește bine. Condimentați dacă mai este nevoie.
              Între timp pregătiți legumele, le curățați, spălați și tăiați cum doriți  și le puneți la fiert 5 minute pe foc într-o tigaie ,apoi scurgeți apa ,adăugați puțin ulei,un cățel de usturoi apoi le prăjiți timp de 3 minute la foc iute. Condimentați cu sare și piper. 
              O rețetă rapidă și gustoasă. 

                                                                                    Poftă bună! 
               

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu