Ingrediente
3 pulpe de pui ( noi suntem 3 🤣)
Sare/delicat
Piper
1 pahar de vin
300 g păstăi verzi
3 morcovi
3 căței de usturoi
Conopidă
6 cartofi
6 bucăți varză de Bruxelles
1 cutie de porumb 200 g
broccoli
Sau
A doua variantă o pungă de legume congelate (trebuie decongelate în apa rece înainte de a le introduce în cuptor ) care se adaugă cu 10 minute înainte de închiderea cuptorului, când pulpele sunt aproape gata.
Curățați,spalați pulpele și le puneți într-un bol împreună cu vinul , usturoiu, condimentele,le acoperiți și le dați la frigider 10 minute.
Între timp curățați, spălați și tăiați legumele. Într-o tavă mai mare , așezați legumele și carnea ,condimentați, stropiți cu ulei și adăugați 2 pahare de apa și unul de vin .
Băgați la cuptorul preâncălzit până friptura este "neagră"🤣 și legumele la fel de "negre"😀.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu