Ingrediente:
10 ciuperci mari
1 /2 morcov
1/2 ardei roșu
100 g carne tocată/ 1 cârnăcior proaspet
1/2 lingură de bulion
Sare,piper
Pătrunjel
1 cățel de usturoi
Cașcaval/mozzarella/parmigiano (ce aveți prin casa ,brânză sa fie)
Curățați și spălați ciupercile,coada o îndepărtați iar legumele și usturoiul le tăiați cubulețe mici. Procedați la fel și cu cozile ramase de la ciuperci. Nu aruncăm nimic😄.
Într-o tigaie cu ulei puneți usturoiul și carnea tocată sau cârnăciorul scos de pe maț și mărunțit cu o furculița și prajiți-le puțin. Adăugați legumele, bulionul, pătrunjelul și condimentați.
Umpleți ciupercile cu această compoziție,presărați cașcaval și băgați la cuptorul preâncălzit.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu