17.10.22

Supa chinezească


 Ingrediente 
500 g carne de pui
rădăcinoase (țelină, morcov,păstârnac,pătrunjel)
1/2 ardei roșu,galben ,verde
leuștean ,pătrunjel verde
fasole verde
ceapă 
piper
sare/delikat 
Sos de soia (opțional)
Noodles 
2 roșii tăiate cuburi

         Într-o oală puneți la fiert bucățile de carne de pui și lăsați-le 20 min, luați spuma acumulată cu o lingură, apoi adăugați legumele spălate,  curățate, tăiate în prealabil cuburi mici.
          La final adăugați noodles și mai fierbeți 2-3 minute.
         Condimentați cu sare și piper și presărați leuștean și pătrunjel. 
                                               Poftă bună! 

          Acum vă povestesc cum procedez eu 😄 cu legumele pentru ciorbe. Îmi cumpăr câte un kg din fiecare ,ceapă, ardei 3 culori ,morcov , pastarnac, țelină verde și o rădăcină de țelină, rădăcină de pătrunjel și pătrunjel verde, leuștean, mărar (la borșuri),roșii, cartofi nu pun pentru că devin negri și sunt cancerigeni după cum știam 😅 și mă pun pe treabă, sper că nu am uitat ceva. Stau câteva ore și le spăl, le curăț și le tai cuburi. Le pun pe toate într-un lighean mare le amestec și îmi formez destule pungi pentru o porție de ciorbă și le bag în congelator.
              Când am nevoie scot punga e voila😄😅🤣,simplu și cu toate ingredientele pentru ciorbă mereu în casă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu