Ingrediente:
300g paste
1 conservă de roșii în sos (400g)
1 linguriță se zahăr
1/2 linguriță de busuioc
2 căței de usturoi
ulei
sare ,piper
Basilico verde sau patrunjel verde
parmigiano
Într-o oală puneți apa la fiert și fierbeți pastele "al dente".
Curățați și tăiați usturoiul bucăți mici și puneți într-o tigaie la prajit apoi adăugați conserva de roșii și lăsați pe foc învârtindu-se mereu. Condiți cu sare,zahăr și piper și lăsați sa fiarbă la foc mic.
Condimentați sosul de roșii cu busuioc ,sare și piper sau delikat.
Scurgeți pastele și amestecați-le cu sosul de roșii. Presărați parmigiano, basilico verde dacă aveți sau puțin patrunjel verde.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu