17.10.22

Paste cu sos de roșii




 Ingrediente:

300g paste 
1 conservă de roșii în sos (400g)
1 linguriță se zahăr 
1/2 linguriță de busuioc
2 căței de usturoi
ulei 
sare ,piper
Basilico verde sau patrunjel verde
parmigiano 

          Într-o oală puneți apa la fiert și fierbeți pastele "al dente".
          Curățați și tăiați usturoiul bucăți mici și puneți într-o tigaie la prajit apoi adăugați conserva de roșii și lăsați pe foc învârtindu-se mereu. Condiți cu sare,zahăr și piper și lăsați sa fiarbă la foc mic.
          Condimentați sosul de roșii cu busuioc ,sare și piper sau delikat. 
          Scurgeți pastele și amestecați-le cu sosul de roșii. Presărați parmigiano, basilico verde dacă aveți sau puțin patrunjel verde.
                                         Poftă bună! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu