19 octombrie 2022

Vinete gratinate cu file de pește la cuptor



 Ingrediente:

3 vinete
1 morcov
1ardei roșu
500 g carne tocată
2 linguri de bulion
Sare,piper
Pătrunjel
2 căței de usturoi
Cașcaval/mozzarella/parmigiano (ce aveți prin casa ,brânză sa fie)
 
               Spalați si tăiați vinetele in două, apoi îndepărtați miezul iar legumele și usturoiul le tăiați cubulețe mici. Procedați la fel și cu miezul ramas de la vinete. Nu aruncăm nimic😄.
                 Într-o tigaie cu ulei puneți usturoiul și carnea tocată  și prajiți-le. Adăugați legumele, bulionul, pătrunjelul și condimentați. 
                 Umpleți vinetele cu această compoziție,presărați cașcaval și băgați la
 cuptorul preâncălzit.
                 Găsiți și rețeta la ciuperci umplute dacă căutați pe blog. 
                                    Poftă bună! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu