4 aprilie 2013

CLATITE CU CARNE


                                                                     Ingrediente:

1 l apa minerala
2 oua
sare,piper
putin zahar
faina cat cuprinde
ulei

Sos:
300 g carne tocata
1 ceapa
1 ardei rosu nic
sare,piper
1 lingura bulion
1 catel usturoi
ulei
50 ml apa

Decor:
cascaval


                    Mixam apa cu ouale,sarea,piperul si zaharul iar la final faina.Formam clatitele putin mai groase decat de obicei.
Pregatim sosul,punem ceapa taiata mic cu usturoiul la prajit in putin ulei,
adaugam ardeiul taiat fasii subtiri,carnea tocata,condimentele ,bulionul si apa.Lasam la foc mic pana scade bine sosul.
                    Intindem foile si punem sos si decoram cu cascaval.Dam la cuptor cateva minute pana se topeste  cascavalul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu