6 aprilie 2013

LASAGNA CU SPANAC


                                                                  Ingrediente:

500 g spanac
2 catei usturoi pisati
foi lasagna
1 mozzarella
200-300 g cascaval
sare,piper
1 ardei
1 ceapa
100 g carnati proaspeti sau salam daca vrem.

               Prajim ceapa cu usturoiul pana devine aurie apoi adaugam compozitia din carnatii proaspeti scoasa de pe mat si jumatate din ardei taiat fasii,sare,piper si lasam sa se prajeasca bine.Separat fierbem spanacul cu un pic de sare si il scurgem.
             Intr-o tigaie punem hartie de copt  si o foaie de lasagna,intepata cu o furculita si data cu ulei apoi punem compozitia de spanac,putin cascaval si mozzarela,sare,piper .
             Pe a doua foaie punem compozitia  de ceapa cu carnati si ardei, presaram cascaval si mozzarella.
             Pe a treia foaie spanac,cascaval, mozzarela,sare si piper iar pe ultima doar cascaval,mozzarella si cateva felii de ardei.Dam la cuptor 35-40 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu