3 aprilie 2013

PRAJITURA CU CAPPUCINO


                                                                      Ingrediente:

Blat:
100 ml lapte
100ml ulei
100 g zahar
esenta de rom,vanilie
rasatura de lamaie,potocala
2 linguri cacao
200 g faina

Crema:
300ml lapte
100g margarina
3 linguri cappucino
esenta vanilie,rom
3 linguri faina

Glazura

100g ciocolata cu lapte topita
50 gr ciocolata alba topita

                        Amestecam toate  ingredientele,punem compozitia intr-o tigaie detasabila si dam la cuptorul preincalzit 15-20 min la 160gr.
                   Preparam crema,punem laptele la fiert cu margarina si zaharul.Cand da primul clocot adaugam faina in vant si invartim sa nu se formeze cocoloase.Dam deoparte si adaugam esentele si cappucino,omogenizam bine.Dupa ce s a racit blatul turnam peste crema ,lasam 10 min la rece si adaugam glazura de ciocolata.Decoram cu ciocolata alba.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu