3 aprilie 2013

LANGOSI UNGURESTI


                                                                       Aluat

1 kg faina 00
2 linguri sare
1 lingura zahar
50 g  drojdie
1 cana apa
1 cana smantana
2 oua
2 linguri ulei

Umplutura:
telemea
sunca
cascaval
 smantana
ciocolata
dulceata...


         Incorporam toate ingredientele si formam aluatul..Lasam la crescut 30 min .Pe masa de lucru pregatim in boluri diverse smantana,telemea rasa,100 ml ulei,cascaval,feliute de sunca nu foarte groase,dulceata...Ungem masa de lucru cu ulei si formam bilute de aproximativ un pumn,100g..ne ungem cu ulei pe maini fara a adauga faina si incepem sa intindem bilutele pana le facem rotunde, plate.Presaram telemea si inchidem ca pe hot dog:)),facem din diverse ingrediente si le prajim intr o baie de ulei incins.
   Putem forma si simple ca pe turte le prajim si dam cu smantana si  cascaval ras  deasupara dupa care le inchidem .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu