22 aprilie 2013

PRAJITURA CU CREMA DE CAPSUNI


                                                                           Blat:


6 oua
6 linguri zahar
6 faina
coaja de portocala,lamaie
1 lingura esenta vanilie
putina sare

Crema:
1 budinca de vanilie
3 capsuni taiate cuburi
1 plic gelatina

Sirop:
100ml apa
1 esenta rom
3 linguri zahar

Decor:
ciocolata topita
capsuni
nuca de cocos dupa preferinta

                                      


                   Separam albusurile de galbenusuri,albusurile le mixam spuma cu zaharul,galbenusurile cu sarea.Incorporam galbenusurile cu albusurile adaugam esenta si coaja de portocala,lamaie iar la final faina pe rand.
Dam la cuptorul preincalzit 30 min,pana la proba cu scobitoarea.

Preparam gelatina si budinca dupa prospect ,le incorporam iar la sfarsit adaugam capsunile.
Scoatem si taiem blatul in doua ,insiropam bine,punem crema si decoram.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu