22 aprilie 2013

LASAGNA CU SPARANGHEL 


                                                                   Ingrediente:

5 bucati sparanghel
100 g cascaval
100 g fontal(orice branza)
200 g pui dezosat taiat fasii
1 catel usturoi
sare,piper
3 foi lasagna
parmezan
                        Fierbem al dente sparanghelii si ii taiem in doua,dam pe razatoare  cascavalul si branza la alegere,condimentam si prajim putin puiul cu un catel de usturoi .
  
Sos besciamella
2 linguri unt 
2 linguri faina
200 ml lapte
sare
putina nucusoara rasa

                         Topim untul,adaugam faina si invartim continuu pentru a nu se face cocoloase pana obtinem o crema apoi adaugam laptele cate putin iar la final sare si nucusoara dupa gust.


Punem intr o tigaie hartie de copt,turnam putina besciamella apoi asezam foaia de lasagna,branza,cascaval,pui,sparanghel,parmezan,besciamella si facem la fel pana la ultima foaie.Presaram parmezan din abundenta


                                       


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu