6 aprilie 2013

PASTE CU SCOICI


                                                                       Ingrediente:

500 g spaghete
1 kg scoici
2 rosii 
2 catei usturoi 
1 ceapa
1/2 pahar vin alb
1/2 pahar suc de rosii sau 1 lingura de bulion
sare,piper
sucul de la 1/2 lamaie
patrunjel
putin ulei

             Curatam scoicile bine,toate scoicile trebuie  sa fie inchise.Taiem ceapa, usturoiul si rosiile si le punem intr-o tigaie la prajit,adaugam  sucul de rosii sau bulionul diluat in putina apa,sarea si piperul .Dam un clocot apoi adaugam scoicile,sucul de lamaie si vinul.Punem capacul si lasam pana vedem ca s au deschis toate scoicile.Decoram cu patrunjel.
Fierbem spaghetele  cateva minute si le amestecam cu sosul de scoici.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu