22 aprilie 2013

OREZ CU SPARANGHEL SI SOS CU PUI


                                                                    Ingrediente:

200 g orez
3 sparangheli
1 morcov
sare,piper
o lingura margarina
5 linguri lapte
1 ceapa

Sos:
1 ceapa
1 catel usturoi
300 g pui dezosat sau piept de pui
2 linguri bulion 
patrujel
sare,piper
putin zahar
1/2 pahar apa

             Punem la fiert sparanghelul in apa cu sare,sa nu fie prea fiert,al dente.
Separat pregatim pentru orez,taiem ceapa,dam morcovul pe razatoare si punem la fiert.Adaugam si sparanghelul taiat cuburi,sare,piper si lasam sa fiarba.La final adaugam laptele si margarina.

Preparam sosul,taiem ceapa julien,usturoiul si puiul cuburi si punem putin la prajit dupa care adaugam celelalte ingrediente si lasam pana scade bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu